New Beetle z našej súťaže má nového štastného majiteľa

Kategória: Súťaž, Publikované: 8.2.2021

Prvé vozidlo, ktoré sa žrebovalo na YouTube kanáli Boostmania bolo úspechom na plnej čiare.

Súťaž sa žačala 1. septembra 2020 a hneď od prvého videa, ktoré bolo zverejnené 5. septembra mal náš ikonický New Beetle obrovský ohlas. Prekvapilo nás to. Také niečo sme naozaj nečakali. Počet komentárov pod videami a počet lajkov na samotné videá bol astronomický a ešte stále rastie. Fanúšikovia náš projekt mohli sledovať aj prostredníctvom sociálnych sietí ako Facebook a Instagram. Na messengeri nám nadšenci posielali otázky a ponúkali pomoc. Jednoducho žili s našim projektom.

Všetko má raz svoj koniec. Veľké vyvrcholenie v podobe losovania nastalo 19. decembra v D1študiosenec.sk, a to naživo pod dohľadom notára.

Video z Losovania

V losovaní bolo spolu až 18 370 ks žrebov. Každý člen zaregistrovaný na stránke overeniekilometrov.sk bol automaticky zapojený do súťaže o New Beetle, a jeho počet žrebov sa odvíjal od balíka a počtu mesiacov platenia členstva. Za základný balík sa pripočítal jeden žreb, za stredný balík dva žreby a za zlatý balík tri žreby za jeden mesiac, to znamená, že žreby sa prirátavali každý mesiac, a tým pádom šanca na výhru sa zvyšovala dlhšie registrovaným členom.

fotka zrebov

Štastie si ale nevyberá a môže sa usmiať naozaj na hocikoho. Výherca patesmichel@gmail.com z Bratislavy, sa do súťaže prihlásil iba 3 týždne pred losovaním.

„Fotka vyhercu“

Na samotnom losovaní sa zúčastnila aj pani notárka, ktorá potvrdila, že všetko prebehlo v poriadku. Vyhotovila pre nás notársku zápisnicu a taktiež ju vložila do notárskeho registra.

Fotka zápisnice

A čo náš štatný výherca? Ten si bol u nás, v D1štúdiu Senec, prevziať svoje nové vozidlo ešte v Januári, ihneď po absolvovaní Technickej a Emisnej kontroly.

Ak ste sa nestihli do súťaže zapojiť, nezúfajte. Aktuálne prebieha prestavba a súťaž o vozidlo Toyota Corolla TS, ktoré má parádnych 194 PS. Jeho prestavbu môžete sledovať tu https://youtube.com/playlist?list=PLNaPOXBpQ9vlmoF_sYRI8gHuV1qijbkhN. Projektom New Beetle sme totiž odštartovali novú éru prestavby automobilov a s nimi spojených súťaží.


Zdielať článok:
Zdieľať

Odporúčajú nás:

Somnium, s.r.o.

Romanova 35, 85102, Bratislava

IČO: 46054057

DIČ: 2023219363

Vložka číslo: 71179/B

©2020 Somnium s.r.o, All Rights Reserved.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.